Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » Portretten van Lisa

Portretten van Lisa

Wie goed doet, goed ontmoet. Deze oude Nederlandse uitdrukking is een waarheid als een koe. Het betekent dat wie goede dingen voor anderen doet, soms ook goede dingen terug kan verwachten.

Zo kwam onlangs Lisa, een echte Helderse, weer langs voor een nieuwe serie portretfoto’s. Vorig jaar hadden we een fotosessie in Den Helder (lees hier het bericht: “Lisa, een echte Helderse”). Deze foto’s en de samenwerking waren haar zo goed bevallen dat ze nu in de studio een aantal nieuwe portretfoto’s wilde laten maken om haar vriend te verrassen.

Tijdens de fotoshoot vertelde Lisa uitgebreid over haar vriend en hun mooie culinaire plannen voor de toekomst, die ze wil combineren met haar goed lopende massagesalon “Salon Molilé“. Net als in Den Helder ging het poseren Lisa gemakkelijk af. Het was weer super fijn om met haar samen te werken. Haar vriend vond de Portretten van Lisa prachtig en was behoorlijk onder de indruk. Toch altijd een mooi compliment als de foto’s zo enorm worden gewaardeerd.

Lijkt het jou, na het zien van de portretten van Lisa, ook iets om een fotoshoot te doen? Ontdek de diverse mogelijkheden voor een prachtige fotosessie, van klassiek en formeel tot creatief en persoonlijk, geheel naar jouw voorkeur. Fotosessies kunnen worden gehouden op een locatie naar keuze, zoals bij jou thuis, in een studio, of op een speciale plek die voor jou belangrijk is.
Zie hier de mogelijkheden en de tarieven.
Of klik op de knop om direct een afspraak te maken en deze bijzondere ervaring zelf te beleven!

Klik op de afbeelding voor de fotoserie.

Portretten van Lisa