Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » Gezien? Zicht op Spoor?

Gezien? Zicht op Spoor?

Het kunstproject “Zicht op Spoor” werd afgelopen zondag 7 juli voor het eerst gepresenteerd in het kerkje van Sint Maartensbrug tijdens Zomerkunst 2024 Zijper kerken. Het unieke kunstwerk trok veel bezoekers en zorgde voor levendige gesprekken en herinneringen over ervaringen met het spoor en de trein. De bezoekers waren vooral onder de indruk van de bijzondere bewerking van de afbeeldingen met epoxy hars.

Deze kunstwerken zijn ook opgenomen in het boek “Zicht op Spoor”, waarvan al verschillende exemplaren zijn verkocht. Door de grote vraag zijn er nieuwe boekjes besteld bij de drukker.

Mocht u de tentoonstelling afgelopen zondag hebben gemist, dan is er nog een kans om de kunstwerken van mij en de andere deelnemers aan Zomerkunst 2024 te bewonderen op de volgende zondagen: 14 en 21 juli. Op deze dagen zijn de deuren van het kerkje opnieuw geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. Naast “Zicht op Spoor” zijn er ook foto’s uit de series “Black & White in Color” en “Studie van het menselijk lichaam” te zien. De entree is gratis.

De onderstaande afbeeldingen zijn te zien tijdens de expositie, maar de speciale bewerking met epoxy hars kan alleen tijdens de expositie in het kerkje van Sint Maartensbrug worden bewonderd. Als je geïnteresseerd bent in het boekje “Zicht op Spoor,” kun je naar het bestelformulier gaan via de volgende knop: