Ga naar de inhoud
Home » Info en Tarieven

Info en Tarieven

Hier vind u extra Info en Tarieven uitleg.
Meestal maak ik vrijwerk en ben ik bezig om de door mijzelf bedachte projecten uit te werken. Nu ben ik bijvoorbeeld nog bezig met het langlopend project “Black And White in Color” en een project die te maken hebt met de spoorwegen. Tevens heb ik nog een aantal plannen op de plank liggen die ik ook nog verder zal gaan uit werken. De vorderingen van de projecten worden regelmatig gepubliceerd op deze site en op de diverse social media kanalen.

Naast de projecten doe ik regelmatig fotoshoots in allerlei genres op TFP basis, van een zakelijk portret tot artistiek naakt waarbij ik samen met de geportretteerde het idee, wensen en mogelijkheden uitwerk. Zie hiervoor mijn portfolio.

De portret fotografie begon als TFP (time for pictures) om mijn portfolio uit te breiden, maar tegenwoordig wordt ik regelmatig gevraagd voor een Portret en/of Boudoir/Lingerie/Artistiek Naakt fotoshoots. Voor deze fotoshoots vraag ik een vergoeding ter dekking van de kosten voor huur locatie en apparatuur.
De prijzen voor deze fotoshoots kunt u vinden onder de pagina Tarieven.

Met alles wat ik doe, doe ik met veel liefde voor de fotografie. “Een foto zegt zoveel meer…”