Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » Osira en Kimberly Black & White in Color

Osira en Kimberly Black & White in Color

Het was eind april en er stond een nieuwe fotoshoot gepland voor het thema Black & White in Color. De afspraak met twee deelnemers was gemaakt, inclusief dag en tijd. Osira kwam met de auto uit Rotterdam en de andere deelnemer uit de regio. Alles leek volgens plan te gaan.

Op tijd kreeg ik echter bericht dat Osira iets later zou aankomen vanwege het verkeer. Dit gaf mij de gelegenheid om wat testshots te doen met de andere deelnemer. Helaas, alsof het noodlot toesloeg, kwam de andere deelnemer niet opdagen. Daar stond ik dan, met de keuze om de shoot af te bellen of een soloshoot met Osira te doen.

Ik besloot toch te proberen een vervanger te vinden, hoewel dit op het laatste moment altijd lastig is. Gelukkig was Kimberly bereid om in te springen. Ze had zich eerder al eens opgegeven voor dit project en wist dus waar het om ging.

Het mooie was dat het direct klikte tussen Osira en Kimberly. Ondanks het leeftijdsverschil hadden ze veel gemeen, wat uitgebreid besproken werd tijdens de fotoshoot. Deze ontspannen sfeer is duidelijk terug te zien in de foto’s.

Het werd uiteindelijk een geweldige fotoshoot voor Black & White in Color, met twee fantastische vrouwen.

Het project Black & White in Color loopt nog steeds, ben je na het zien van de foto’s en het lezen van dit bericht geïnteresseerd om aan dit project mee te werken? Neem dan contact met mij op.
Meer voorbeelden en informatie is te zien op de pagina “Black & White in Color”