Ga naar de inhoud
Home » Winkel

Winkel

De volgende boeken zijn in eigen beheer uitgegeven:


Zicht op Spoor € 15,-

Meestal blijven we op een treinstation in het midden van het perron en lopen we niet helemaal naar het uiteinde. In deze fotoserie ben ik juist naar het uiterste puntje van het perron gegaan. Dit levert een uniek “Zicht op Spoor” van de aankomende en vertrekkende treinen. Wat me steeds weer verbaast, is hoe verschillend het lijnenspel op elk station is. Sommige stations tonen een drukke wirwar van sporen, terwijl andere rustig meanderen door het landschap.


Samen verschillen € 12,50 (gereduceerde prijs)

– Samen Verschillen gaat over mensen die van elkaar houden en samen leven. Mensen die van elkaar verschillen in leeftijd, in lengte, in huidskleur, in geloof of juist niet verschillen omdat ze houden van mensen van de zelfde geaardheid. 
– Samen Verschillen gaat over mensen, mensen groot en klein, mensen jong en oud, mensen dik en dun, mensen zwart en wit, mensen, mannen en vrouwen mensen die van elkaar houden, mensen zoals jij en ik.

Zie ook deelnemers “Samen verschillen”


De volgende Fotoseries zijn voor verkoop beschikbaar:


Studie van het Menselijk Lichaam

Deze foto’s worden afgedrukt op zijdeglans hoge kwaliteit fotopapier in het formaat van 33×48 cm en geplakt op 5mm dik foamboard.
€ 95,- per foto
€ 425,- voor de hele serie van 5


Black & White in Color

De serie “Black & White in Color” laat zien, dat waar je vandaan komt, hoe je eruitziet, wat je doet of wat je kunt, er niet toe doet. We zijn allemaal gelijk. Wat je ziet, is niet zwart-wit, maar juist heel kleurrijk.

Deze foto’s worden afgedrukt op zijdeglans hoge kwaliteit fotopapier in het formaat van 33×48 cm en geplakt op 5mm dik foamboard.
€ 95,- per foto
€ 425,- voor de hele serie van 5


Alle vermelde prijzen zijn exclusief € 4,95 verzendkosten. Voor bestellingen boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis.