Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » Meer te zien!

Meer te zien!

Er is meer de zien! Kom op 7, 14 en 21 juli kijken in het pittoreske kerkje van Sint Maartensbrug naar de expositie Zomerkunst 2024 Zijper Kerken. Dit jaar presenteer ik hier voor het eerst het werk “Zicht op Spoor”, nieuwe samenwerking in “Black & White in Color” en spannende niet eerder vertoond werk van het menselijk lichaam.

Wat kun je verwachten?

1. Zicht op Spoor

• Dit werk geeft een unieke kijk op de wereld van het spoor, waar ik de complexe en fascinerende dynamiek van het spoor heb vastlegt met nieuwe perspectieven en technieken.

2. Black & White in Color

• Hoe je eruitziet, wat je doet of wat je kunt niet uit maakt. We zijn allemaal gelijk. Wat je ziet is niet zwart/wit is maar juist heel kleurrijk.

3. Studie van het menselijk lichaam

• Hierbij het draait om de vorm. Het benadrukken van de natuurlijke lijnen, contouren en verhoudingen van het menselijk lichaam, waarbij de artistieke weergave de essentie van schoonheid en esthetiek vangt.

Data en locatie

Locatie: Het kerkje van Sint Maartensbrug, Grote Sloot 233, 1752 JM Sint Maartensbrug

Data: Zondag 7, 14 en 21 juli 2024

Tijd: De deuren zijn geopend van 13:00 tot 17:00 uur

Toegang: Gratis entree

Kom langs en dompel jezelf onder in een diverse verzameling kunstwerken in een prachtige historische setting. Het belooft een inspirerende ervaring te worden voor alle bezoekers!

Voor meer informatie over de locatie en het evenement, kun je ook terecht op de website van Kerkje Sint Maartensbrug.

Ik kijk ernaar uit iedereen te verwelkomen op deze bijzondere kunstzomer!