Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » Foto Presentatie

Foto Presentatie

Woensdagavond 3 april was in Heerhugowaard de jurering en bespreking van Foto Regionaal. Een evenement van Fotobond afd. Noord Holland Noord.
Voor de pauze mocht ik samen met Bert Peerboom een foto presentatie geven van ons werk. Bij de presentatie heb ik de volgende serie’s mogen uitleggen:

Onderweg: Vertrokken van de plek waar je was op weg naar waar je wilt zijn. Die plek waar je wilt zijn is voor de één dichtbij en voor de ander een tocht die een leven lang duurt

Waar ben ik? Waar ben ik staat voor het labyrint waar we als mensen in terecht komen als we even de weg kwijtraken. niet wetend waar je bent, hangend of dwalend in de ruimte. Proberen de ballen in de lucht te houden en vertrouwen op degene die je opvangt

Urbex doe ik eigenlijk alleen als er iets eigens aan meegegeven kan worden. In het Jezuïtenklooster is Iris meegegaan als model.

presentatie van onderweg naar...
presentatie van waar ben ik?
presentatie van losloaten

Zee van Staal het Beeldenpark in Wijk aan zee heb ik gebruikt om de serie “Polution” te maken. De eerste foto is geïnspireerd door de PSP verkiezingsposter in begin jaren 70 vorige eeuw. Coralie wordt geportretteerd met op de achtergrond Tata Steel. Bij de eerste foto’s is Coralie nog schoon maar bij elke foto wordt ze zwarter door de lucht vervuiling.

Samen Verschillen is het project die in 2020 is afgerond met een boek en een expositie.
Samen Verschillen gaat over mensen die van elkaar houden en samen leven. Mensen die van elkaar verschillen in leeftijd, in lengte, in huidskleur, in geloof of juist niet verschillen omdat ze houden van mensen van de zelfde geaardheid. 

presentatie van vervuiling
presentatie van samen verschillen