Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » Nanyamka

Nanyamka

Na de succesvolle Black & White in Color sessie met Eva en Nanyamka was er nog tijd over om een aantal portretten te maken met Nanyamka. Ik bedankte Eva hartelijk voor haar spontane deelname aan dit project. Zonder haar was deze dag niet zo geslaagd geweest, en ik had me geen betere deelnemer kunnen wensen. Geweldig, Eva, dat je tussen je werkzaamheden door de tijd nam om mee te werken.

Nanyamka heeft al vaker voor de camera gestaan, maar na een periode zonder shoots heeft ze onlangs de draad weer opgepakt. Ze heeft haar eigen unieke stijl van poseren, en is hierbij goed te sturen. De gezamenlijke ideeën hebben we goed uitgewerkt en het zijn mooie portretten geworden. Nanyamka is een vriendelijk en creatieve vrouw waar ik heel fijn mee heb samengewerkt. Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.

Klik op de afbeelding voor de fotoserie.

Nanyamka

Een portretserie zoals deze is perfect voor iedereen die iets unieks wil in plaats van een standaard portret. Heb je zelf een leuk idee? Wij werken er graag aan mee, zodat je met een prachtig artistiek portret naar huis gaat.

Aarzel niet en klik op de knop om direct een afspraak te maken en deze bijzondere ervaring zelf te beleven!