Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » Buiten Fotoshoot

Buiten Fotoshoot

Het is nu eindelijk tijd voor de eerste buitenfotoshoot van 2024, een lange wachttijd vanwege de vele regendagen. Julia, die na onze eerste sessie enthousiast werd, heeft er zin in om opnieuw voor de camera te staan. Deze keer trokken we eropuit naar de prachtige duinen van Sint Maartenszee.

Dit gebied is echt uniek; je begint tussen de naaldbomen en slechts een paar meter verderop bevind je je tussen de bladeren van loofbomen. Zo dicht bij zee heb je altijd een geweldig licht, ongeacht of het bewolkt of zonnig is. We hebben volop gebruik gemaakt van de diverse mogelijkheden die deze locatie biedt.

Als model moet je soms tegen een stootje kunnen; het is niet altijd eenvoudig en een krasje of blauwe plek is zo opgelopen. Voor het perfecte shot gaan we tot het uiterste, en Julia is gelukkig heel flexibel en bereidwillig. Zolang er maar geen beestjes in de buurt zijn, is ze in haar element. Gelukkig waren die er nauwelijks.

Zie jij jezelf ook wel een fotoshoot doen in de buiten lucht? Ontdek de diverse mogelijkheden voor een prachtige fotosessie in het bos, in de duinen op het strand of je hebt zelf een mooie locatie, kijk dan hier naar de mogelijkheden en de tarieven.
Of klik op de knop om direct een afspraak te maken en deze bijzondere ervaring zelf te beleven!

Klik op de afbeelding voor de fotoserie.

Buiten Fotoshoot met Julia