Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » Kunstroute Zijper Kerken

Kunstroute Zijper Kerken

Dit jaar neem ik voor de derde keer deel aan de Kunstroute Zijper Kerken, een bijzondere gelegenheid die kunstenaars de kans geeft hun werk tentoon te stellen in de mooie omgeving van lokale kerken. Gedurende de eerste drie zondagen van juli 2024, zullen bezoekers de gelegenheid hebben om divers artistiek werk te bewonderen in de kerken van Oudesluis, Schagerbrug, Sint Maartensbrug en Burgerbrug.

Mijn bijdrage, tijdens de Kunstroute Zijper Kerken, zal plaatsvinden in het charmante kerkje van Sint Maartensbrug, waar ik samen met een aantal andere getalenteerde kunstenaars uit de regio mijn creaties zal presenteren. Dit jaar zal er bijzonder nieuw werk van mij te zien zijn, dat ik nog niet eerder heb geëxposeerd of op mijn website heb getoond. Deze stukken zijn het resultaat van een jaar vol artistieke ontwikkeling en experimenteren, en ik ben enthousiast om deze voor het eerst te delen met een publiek.

Ik zie uit naar de interactie met kunstliefhebbers en de kans om mijn passie voor kunst met een breder publiek te delen. Elke keer brengt de Kunstroute nieuwe inzichten en inspiratie, en het is één van de hoogtepunten om deel te nemen aan dit unieke evenement.

Zet de zondagen 7, 14 en 21 juli 2024 alvast in je agenda voor een unieke culturele ervaring. Tussen 10:00 en 17:00 uur kun je deelnemen aan de Kunstroute Zijper Kerken. De toegang is gratis. Dit evenement biedt de kans om kennis te maken met de rijke culturele geschiedenis van de regio door een bezoek te brengen aan de charmante kerken van Sint Maartensbrug, Oudesluis, Schagerbrug en Burgerbrug. Elk van deze historische locaties toont een keur aan kunstenaars die ieder een eigen verhaal vertelt. Mis deze kans niet om de culturele schatten van deze dorpen te ontdekken.

Wil je mij ook spreken? Graag geef ik uitleg over mijn werk, daarom ben ik zelf aanwezig op 7 en 21 juli.

Zomerkunst Zijper kerken
Zomerkunst Zijper kerken