Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » Eva & Nanyamka Black & White in Color

Eva & Nanyamka Black & White in Color

Op 30 maart 2024 deden Eva & Nanyamka mee aan het project Black & White in Color. Dat is na lange tijd weer een fotoshoot in het kader van mijn project “Black & White in Color”. Het blijft telkens een uitdaging om de juiste deelnemers bij elkaar te krijgen, vooral wanneer er last-minute afzeggingen zijn. Op zulke momenten is het even moeilijk, vooral als je weet dat Nanyamka, de deelnemer voor die dag, al onderweg is met de trein. Hoe ga ik hiermee om? Het idee om af te zeggen ligt voor de hand, maar ik kan altijd nog besluiten om een solo fotoshoot te doen met de Nanyamka. Maar dat was niet wat we oorspronkelijk hadden afgesproken.

Terwijl ik met Eva, de beheerder van dorpshuis de Uijtkijk, aan het praten was, zei ze: “Oh, ik kan wel invallen hoor, ik heb nu toch even de tijd.” Dat aanbod kon ik niet weigeren. Hoewel Eva nog nooit voor de camera heeft gestaan, was daar tijdens de fotoshoot zeker niets van te merken. En als ze het even spannend vond, sleepte Nanyamka haar er doorheen.

Uiteindelijk heb ik een fantastische middag gehad met twee geweldige vrouwen, die laten zien dat het niet uitmaakt wie je bent, waar je vandaan komt of hoe je eruitziet; we zijn allemaal gelijk.
Dank je wel, Eva en Nanyamka, voor deze geweldige dag.

Het project Black & White in Color loopt nog steeds, ben je na het zien van de foto’s en het lezen van dit bericht geïnteresseerd om aan dit project mee te werken? Neem dan contact met mij op.
Meer voorbeelden en informatie is te zien op de pagina “Black & White in Color