Stichting Bloeiend Zijpe organiseert fotoworkshop tussen de bollen.

Al een aantal jaren geeft Johan Pronk workshops voor Bloeiend Zijpe.  En ook in 2019 staan er weer een aantal workshops gepland.

Wilt u ook tijdens de bloei van de bollenvelden, de vele kleuren, mooie luchten vast leggen met de camera, maar dan net even anders? Schrijf u dan in voor één van de drie workshops, wees er snel bij want vol is vol.

Er zijn drie workshops van fotograaf Johan Pronk waar u zich voor kan opgeven:

Hzaterdag 20 april 2019 – VOL
zaterdag 27 april 2019 – VOL
zaterdag  4 mei 2019 – nog 4 plekken beschikbaar

De workshop wordt gegeven op een bollenveld van 10.00 – 12.30 uur. De locatie wordt tegen die tijd bekend gemaakt, want die is afhankelijk van de bloei op de diverse bollenvelden.

Voor deze workshop moet u in het bezit zijn van een digitale camera. Dit kan een compactcamera, systeemcamera of een spiegelreflexcamera zijn. Verder is het handig, maar niet noodzakelijk om een statief mee te nemen. En zorgt u voor voldoende geheugen, extra batterijen of accu’s.

De deelname is vanaf 15 jaar en voor een ieder die goed ter been is.

De kosten zijn € 32,50 per persoon per workshop. Dit is inclusief een kopje thee of koffie.

We werken in kleine groepjes van 5 tot 8 deelnemers.

In deze workshop leert u het belang van de verschillende camera instellingen. Daarnaast wordt er natuurlijk aandacht besteed aan de compositie van uw foto.

U gaat niet alleen de bloemen fotograferen, maar er is ook een model aanwezig en verschillende attributen om eens een iets andere foto te maken….

Om deel te nemen aan één van deze fotoworkshops kunt u zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier.

De locaties worden worden kort van tevoren bekend gemaakt.