Dit jaar wordt de fotoworkshops tijdens de “Ku(n)stroute Zijpe aan Zee” verzorgd door Johan Pronk Fotografie. Deze workshop staat helemaal in het teken van alles wat er op en om het strand te vinden is en hoe je dat in beeld kan brengen.

De workshop geschikt voor zowel beginners als gevorderden begint met het doornemen van de theorie, vervolgens kijken we naar de mogelijkheden van de camera en de objectieven/lenzen van de camera.
Om de theorie in de praktijk te brengen ga je op en om het strand fotograferen, daarbij gebruik makend van de mogelijkheden van je camera, zoals de sluitertijd, het diafragma, de lichtgevoeligheid(ISO-waarden) en compositie/beelduitsnede. Gedurende de workshop krijg je handige tips waarbij de nadruk wordt gelegd op de compositieregels en beelduitsnede, hierdoor krijgen de foto’s meer zeggingskracht en dynamiek. Wie wil dat niet: een foto met het Wow-factor.
Na afloop worden de foto’s besproken. Er is ruim voldoende tijd om antwoord te geven op al je vragen. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Belangrijk voor deze dag zijn:
Digitale camera, eventueel statief,
Lege geheugenkaart(en),
Volgeladen accu’s
Voor het weertype geschikte kleding

Bij slecht weer wordt de workshop binnen gehouden en gaan we tussen de buien door naar buiten om te fotograferen. Met andere woorden de fotoworkshop gaat altijd door

Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers
Kosten € 33.75 per persoon.
Locatie: strandpaviljoen ’t Klavertje Vier – Groote Keeten