Ga naar de inhoud

Tussen Zand en Zee

Kunstroute Zijpe

Van 10 t/m 26 juni 2022 zal, op het strand van de gemeente Schagen, de 25ste editie van Kunstroute Zijpe plaatsvinden. Het is de derde editie op het strand van de gemeente Schagen. Rondom de tien strandpaviljoens in Groote Keeten, Callantsoog, Sint Maartenszee en Petten exposeren kunstenaars uit heel Nederland hun kunstwerken. Daarnaast zullen uiteenlopende kunstvormen te beleven zijn, waaronder muziek, poëzie, theater en dans. Ook kunnen geïnteresseerden onder begeleiding van een kunstenaar kunst maken of deelnemen aan workshops. Op vrijdagavond 10 juni zal om 19:45 uur Ku(n)stroute Zijpe aan Zee op theatrale wijze geopend worden. De opening start op het Dorpsplein Groote Keeten en zal op het strand eindigen. Deze unieke caleidoscoopvoorstelling is openbaar toegankelijk.

Workshop Fotografie GAAT NIET DOOR.

Op Zaterdag 11 juni van 9:00 tot 12:00 en Zaterdag 25 juni van 15:00 tot 18:00 geef ik een Workshop Fotografie bij Strandpaviljoen New-Zuid, Sint Maartenszee, Strandslag 15 (Breebaartweg)
Tijdens een wandeling over het strand langs het water en een stukje door de duinen krijg je informatie over de instellingen van de camera en leer je meer over de compositieregels en beelduitsnede.

Wat heb je nodig?

  • Een Camera
    Ooit een quote gelezen. “De beste Camera is de Camera die je bij je hebt.”
  • Volle batterij


Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.
Kosten: € 32,50 per persoon. Aanmelden kan door het onderstaand aanmeldformulier in te vullen.
Na ontvangst van aanmeldformulier ontvangt u een bevestiging en de informatie hoe u kunt betalen.
De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Elke deelnemer ontvangt het in 2020 uitgegeven boek “Samen Verschillen, vrijheid vier je niet alleen”

Mijn bijdrage voor de Kunstroute Zijpe in 2019, klik op de foto voor de serie van vijf.

Tussen Zand en Zee

%d bloggers liken dit: