Ga naar de inhoud
Home » Weblog/Nieuws » De eerste boudoir fotoshoot

De eerste boudoir fotoshoot

De vorige keer dat Nikee bij mij in de studio was, gaf ze aan dat haar vriendin ook wel een keer een boudoir fotoshoot wilde doen. Ze durfde dit niet alleen. Of het goed was dat ze dan met z’n tweeën konden komen? Natuurlijk kan dat, voor mij is het belangrijk dat de geportretteerden zich veilig en op hun gemak voelen. Als dat is met een bekende, dan mag je die altijd mee nemen.
Snel was er een afspraak gemaakt op een donderdagochtend kwamen Julia en Nikee naar de fotostudio. Na kennismaking en het bespreken van de wensen en mogelijkheden zijn we aan het werk gegaan. Voor Julia was dit de eerste boudoir fotoshoot en het was in het begin nog wat onwennig. Met een paar kleine aanwijzingen van mij en Nikee ging het poseren steeds een beetje makkelijker. Zo hebben we met een paar afwisselende outfits diverse foto’s gemaakt.
Met een goed en trots gevoel zijn Julia en Nikee naar huis gegaan. Later kreeg ik van Julia via de app nog een berichtje, dat ze het heel leuk vond om te doen en dat ze graag nog een keer wilt poseren.

Binnenkort verschijnen ook de resultaten van Nikee en Julia samen.

Voor meer afbeeldingen klik op onderstaande foto.

Julia Boudoir