Op 5 mei 2020 vieren we in Nederland 75 jaar in vrijheid.

Voor dit unieke jaar ben ik op zoek naar koppels/stellen/relaties die ik mag fotograferen. Verschillend in geloof, huidskleur en geaardheid, groot of klein.
In dit project wil ik zoveel mogelijk verschillende stellen in samenstelling fotograferen……in de breedste zin van het woord, bijvoorbeeld:
Vrouw/Man, Vrouw/Vrouw, Man/Man, Gelijk en verschillend van geloof, Gelijk en verschillend van huidskleur, Groot en klein, Jong en Oud en alle mogelijkheden die er nog meer zijn.
De vrijheid wil ik uitdrukken door foto’s te maken, hand in hand, gearmd en/of zoenend op straat in stad of dorp en een intiem studioportret.

De foto’s worden gemaakt op de plek waar het koppel zich vrij kan voelen. Het doel is de verschillen en overeenkomsten te laten zien in hoe wij zijn en leven.
Gelijk wil ik jullie verhaal vastleggen, hoe de vrijheid wordt door jullie wordt ervaren. De foto’s en de verhalen zullen op deze website worden gepresenteerd en de deelnemers krijgen het boek “Samen Verschillen” welke zal worden gemaakt. 

Zijn jullie na het lezen van de informatie geïnteresseerd en willen jullie meewerken aan dit project meld je dan aan, door het onderstaand formulier in te vullen. Wil je meer informatie neem gerust contact met mij op.